Audi particulier

Audi particulier leasen? Heeft u een mooie nieuwe Audi op het oog, of wilt u een tweedehands exemplaar aanschaffen, maar ontbreken de financiële middelen? U kunt besluiten om hier de komende jaren voor te gaan sparen, maar u kunt dat ook doen wanneer u al gebruik maakt van de auto. U kunt in dat geval geld lenen voor de nieuwe of gebruikte Audi. U betaalt uiteindelijk een wat hogere prijs, maar dit zorgt er wel voor dat u snel in de auto kunt stappen en daarin weg kunt rijden om deze aan uw vrienden te laten zien.

Nieuw of tweedehands

Uiteraard kunt u een nieuwe Audi financieren door een krediet af te sluiten bij de dealer. Het is echter een stuk aantrekkelijker om online geld te lenen voor een nieuwe auto. U zorgt er op die manier niet alleen voor dat u ook keuze heeft uit de gebruikte modellen, de kans is ook groot dat u een lagere rente betaalt. Wat dat betreft is het verstandig om op zoek te gaan naar een nieuw of tweedehands model. U kunt op basis daarvan geld lenen voor uw Audi, door een aanvraag te doen bij de online kredietverstrekkers.

Rente en looptijd

Let binnen de aanbiedingen die u ontvangt voor de lening voor de Audi goed op onder andere de rente, maar ook op de looptijd. De rente laat heel duidelijk zien hoe hoog de kosten ongeveer op zullen lopen. De looptijd bepaalt echter of zelfs een lagere rente over de loop der jaren uiteindelijk duurder uit kan vallen. Bereken de totale kosten van het krediet en bepaal op die manier wat voor u de beste kosten is. Kies de looptijd voor de lening van uw Audi ook niet te kort, aangezien de maandlasten dan erg hoog zullen oplopen.

Online vergelijken en aanvragen

Het is in alle gevallen verstandig om pas geld te lenen voor een Audi nadat u online voor een degelijke vergelijking gezorgd heeft. Vraag het krediet aan nadat u onder andere goed gekeken heeft naar de verschillen tussen een persoonlijke lening en het doorlopend krediet, maar ook naar de verschillen tussen de diverse aanbieders. Hoe lang is de looptijd en is het mogelijk om een restwaarde mee te nemen in de financiering? Dit zijn belangrijke aspecten, waar u rekening mee dient te houden op het moment dat u geld wilt lenen om een nieuwe of gebruikte Audi aan te kopen.