BMW particulier

BMW particulier leasen? Heeft u een mooie BMW op het oog, maar heeft u op dit moment het spaargeld niet beschikbaar om deze aan te schaffen? Of staat het geld op uw rekening, maar wilt u de BMW ook graag gebruiken om de komende zomer lekker op vakantie te gaan? U kunt in dat geval nadenken over een financiering van de auto. U kunt de auto dan de komende jaren betalen, tijdens de periode waarin u er ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Het geld lenen voor een BMW kost geld, maar het zorgt er aan de andere kant ook voor dat u direct van de auto kunt genieten.

Nieuw of tweedehands

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen van BMW. Wilt u graag een nieuwe 1-serie aanschaffen, is uw oog gevallen op de 5-serie of is het een tweedehands 3-serie waarvan uw hart sneller gaat kloppen? Welk model u ook op het oog heeft, u kunt geld lenen voor een BMW en er daarmee voor zorgen dat u deze direct kunt aanschaffen. De bank ziet een auto niet als onderpand, waardoor het alleen neerkomt op uw inkomen en u hiermee vervolgens de aankoop kunt doen die u wilt. Met name de tweedehands BMW modellen zijn over het algemeen aantrekkelijk te financieren, ook vanwege hun hoge restwaarde.

Geld lenen voor een BMW

Wilt u geld lenen voor een BMW en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt gebruik maken van een persoonlijke lening, of van een doorlopend krediet. Dit laatste zit meer flexibel in elkaar, maar brengt aan de andere kant ook een variabele rente met zich mee. De persoonlijke lening is duidelijk minder flexibel, maar wel transparanter met het oog op de kosten. Vergelijk de beide mogelijkheden met elkaar. U kunt dan geld lenen voor een BMW op de manier die u wenst, zodat u daar spoedig gebruik van kunt maken.

Gedeeltelijk financieren

U kunt het volledige bedrag voor een BMW lenen, maar u kunt ook besluiten om slechts een deel te financieren. Heeft u bijvoorbeeld de helft van het bedrag beschikbaar op een spaarrekening? Dan kunt u een lening aanvragen voor de overige helft. De kredietverstrekker zal het geld op uw rekening overmaken, waardoor u vervolgens een afspraak kunt maken bij de dealer. U kunt de beide bedragen dan bij elkaar voegen en de auto kopen bij de verkoper, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe of gebruikte BMW.