BMW zakelijk

BMW zakelijk leasen? BMW vormt sinds jaar en dag een populaire auto onder ondernemers. Dat lijkt onder andere te maken hebben met de uitstraling van de auto. Rijdt u in een BMW naar de klant, dan neemt men u serieus en is de kans groot dat u een nieuwe opdracht binnen kunt halen. Heeft u de wens om ook BMW te kunnen rijden, maar er de middelen niet voor beschikbaar? Maak dan gebruik van financial lease. U zorgt er daarmee voor dat u de auto over de jaren kunt betalen, uit de opbrengst van uw nieuwe opdrachten.

Stijlvolle BMW financieren

U kunt de stijlvolle BMW dankzij financial lease op een aantrekkelijke manier financieren. U wordt per direct economisch eigenaar van de auto, terwijl u de kosten aan de andere kant niet in mindering hoeft te brengen op uw werkkapitaal. In plaats daarvan gebruikt u de lease overeenkomst om de kosten te dekken en kunt u de kosten hiervoor uitspreiden over de komende jaren. Dat betekent dat u maandelijks een paar honderd euro betaalt, afhankelijk van onder andere de looptijd van het contract dat u kiest. Daarnaast kunt u zelf zorgen voor een scherpe prijs voor onderhoud, reparaties en bijvoorbeeld de verzekering.

Fiscale voordelen

Uiteraard kunt u met financial lease van een BMW rekenen op een aantal fiscale voordelen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de rente die u betaalt af te trekken van de winst die u als ondernemer maakt. Dit betekent dat ook de belasting lager uit zal vallen en dat de BMW u onder de streep minder kost. Direct na de aanschaf kunt u direct de Btw in mindering brengen op de omzetbelasting. Het terugvorderen zorgt er bovendien voor dat u voor de financial lease alleen het bedrag exclusief de Btw hoeft aan te vragen.

Liquiditeit behouden

Een bijkomend voordeel van financial lease voor een BMW is dat u de liquiditeit van uw onderneming kunt behouden. Dit heeft te maken met het werkkapitaal dat u er niet voor hoeft aan te spreken. U gaat een schuld aan in de vorm van de lease overeenkomst, maar daar kunt u aan de andere kant de waarde van de auto tegenover zetten. Wat dat betreft zorgt u op de balans voor een mooi evenwicht en blijft uw liquiditeit in orde. Wilt u investeren in andere machines of wellicht uw personeel? Dan heeft u daar de middelen voor beschikbaar, dankzij financial lease voor uw BMW.