Ford zakelijk

Ford zakelijk leasen? Wilt u zakelijk een Ford leasen? Dat brengt een aantal fiscale voordelen met zich mee, maar zorgt er daarnaast ook voor dat u de financiƫle vrijheid behoudt om diverse investeringen te doen. Wat dat betreft kunt u een nieuwe of tweedehands auto aanschaffen, terwijl u het werkkapitaal niet hoeft aan te wenden om de kosten te voldoen. In plaats daarvan maakt u gebruik van een financial lease overeenkomst en plaatst u deze net als de auto op de balans. U wordt volledig economisch eigenaar, zodat u ook zelf verantwoordelijk bent voor onderhoud en eventuele reparaties.

Nieuw of tweedehands

U kunt de Ford nieuw of tweedehands aankopen, afhankelijk van uw wensen. Gebruik financial lease op de manier die u wenst, ook in combinatie met een gedeeltelijke financiering vanuit uw eigen middelen. U kunt zelf bepalen welk deel van de auto u wenst te financieren. Beperk de aanslag op uw liquiditeit, om te voorkomen dat u geen andere investeringen meer wilt doen. Gebruikt u financial lease voor een nieuwe Ford Mondeo, of koopt u liever een jong gebruikte Ford Transporter? De keuze is aan u, op basis van uw zakelijke situatie en uw plannen voor de toekomst.

Financieel vrij

Het grote voordeel van financial lease voor uw zakelijke Ford is de financiĆ«le vrijheid die u kunt behouden. Het is niet nodig om zelf een investering te doen vanuit uw eigen middelen. In plaats daarvan gebruikt u de lease-overeenkomst en kunt u de kosten spreiden over de komende jaren. Betaal de auto in 4 – 5 jaar af, afhankelijk van de periode waarin u er gebruik van denkt te gaan maken. Vervolgens kunt u de investeringen blijven doen die u wenst en kunt u de extra mobiliteit en omzet van de nieuwe Ford gebruiken om de kosten te dekken.

Auto op de balans

Aan de andere kant wordt u op basis van financial lease voor uw Ford niet alleen juridisch, maar ook economisch eigenaar van de auto. Dit zorgt ervoor dat u deze op de balans kunt plaatsen en u zelf kunt zorgen voor scherpe tarieven voor het onderhoud en de reparatie. U bent in tegenstelling tot bij operational lease niet afhankelijk van de leasemaatschappij. Dit maakt het u als ondernemer mogelijk om scherp op de kosten te letten. Wat dat betreft brengt financial lease verschillende voordelen met zich mee en kunt u al direct wegrijden in de nieuwe of gebruikte Ford.