Honda zakelijk

Honda zakelijk leasen? Wilt u zakelijk graag een Honda rijden, maar heeft u daar de middelen niet voor, of wilt u die liever achter de hand houden om andere investeringen mee te doen? U kunt met name als ZZP’er gebruik maken van een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen, die er ook binnen het MKB voor zorgen dat het interessant is om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. U kunt financial lease namelijk niet alleen gebruiken voor een nieuwe Honda, of heeft daarmee ook de mogelijkheid om een tweedehands of gebruikt model aan te schaffen.

ZZP’er of starter

Bent u ZZP’er of starter en wilt u graag gebruik maken van een representatieve auto? De kans is groot dat u het werkkapitaal niet beschikbaar heeft om een nieuwe Honda aan te schaffen en dat ook een tweedehands exemplaar flink in de papieren loopt. Als starter is het vaak wat lastiger, maar als ZZP’er heeft u vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van financial lease. Draait u een goede omzet en blijft er onder de streep voldoende over? Dan kunt u financial lease voor een Honda aanvragen, waarmee u ervoor zorgt dat u de auto over de komende jaren kunt betalen.

Financiële vrijheid

Dit biedt u de mogelijkheid om een nieuwe Honda te rijden, of een mooi tweedehands exemplaar aan te schaffen. U kunt er daarnaast echter ook voor zorgen dat u de financiële vrijheid houdt om met uw werkkapitaal andere investeringen te doen. Zelfs wanneer u voldoende eigen middelen beschikbaar heeft is het met het oog op uw liquiditeit vaak verstandig om gebruik te maken van financial lease. U zorgt er daarmee voor dat u de mogelijkheid behoudt om klappen op te vangen, of u altijd de kans heeft om nieuwe investeringen te doen wanneer de omgeving daar om vraagt.

Honda op de balans

Bovendien zorgt u er met financial lease voor een Honda voor dat u de auto op de balans kunt zetten. Dit in tegenstelling tot bij operational lease, waar u alleen juridisch eigenaar wordt van de auto. Het voordeel hiervan is dat niemand u de auto af kunt nemen. Ook kunt u zelf op zoek gaan naar scherpe aanbiedingen voor het onderhoud en de reparaties, u bent niet afhankelijk van de verzekeraar. Wat dat betreft vormt een Honda op basis van financial lease in veel gevallen een interessante keuze en is het de moeite waard om dit na te gaan.