Leasen particulier goedkoop

Goedkoop leasen als particulier
Door de economisch moeilijke tijden zijn mensen minder snel geneigd een groot geldbedrag uit te geven. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel kleine auto’s beschikbaar tegen een lage prijs. Daardoor stunten leasemaatschappijen met hun prijzen en zijn de leasetarieven tegenwoordig zo laag dat goedkoop auto leasen als particulier voor een groot publiek aantrekkelijk wordt. Auto’s worden steeds zuiniger en door de crisis komen steeds vaker aanbiedingen waardoor het voor u als particulier goedkoper en vollediger wordt.

Jouw eisen m.b.t. goedkoop auto leasen particulier

Hoe vind je de goedkoopste particuliere auto lease? Begin eens met het opschrijven van je eisen: welke auto wil je leasen? Welk merk en welke kenmerken spelen een rol? Brandstofverbruik, uiterlijk? Moet de auto airconditioning hebben en lekkere stoelen? Wat wil je maximaal betalen per maand? Welke leasevorm past bij u? Wilt u de leaseauto houden nadat het leasecontract is afgelopen? Maak hierover gelijk duidelijke afspraken over wanneer u het leasecontract gaat ondertekenen.
Tegenwoordig zijn schone auto’s, auto’s die een zeer lage hoeveelheid CO2 uitstoten, extra goedkoop om te leasen omdat deze vrijgesteld zijn van wegenbelasting en BPM. De leasemaatschappij berekent dit grote voordeel in kosten door aan haar klanten waardoor het particulier leasen van een auto voor u extra goedkoop is.

Aanvragen leaseoffertes

De volgende stap is het aanvragen van offertes. Leg een reeks offertes naast elkaar en bekijk goed welke het best aansluit bij uw wensen en neem daarin de prijs in mee. Goedkoop is echter niet altijd het beste. Ga niet gelijk op de prijs af. Vaak hoe goedkoper de maandelijkse lease lasten zijn des te duurder de kilometerprijs is.