Mini particulier

Mini particulier leasen? Wilt u geld lenen voor een Mini? U kunt gebruik maken van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Vraag het krediet bij voorkeur eerst aan bij de bank, bijvoorbeeld door aan te geven hoe hoog uw inkomen is en of u al andere kredieten heeft lopen. Zodra u de toezegging van de bank op zak heeft kunt u een afspraak maken bij de dealer. U weet in dat geval precies wat u maximaal uit kunt geven, waardoor u sterk in uw schoenen staat om de onderhandelingen in te gaan.

Geld lenen voor een Mini

Gaat u geld lenen voor een Mini en ziet u op tegen die onderhandelingen? Houd er dan rekening mee dat er verschillende aanbieders van Mini’s zijn, zowel nieuw als tweedehands. Probeer een bepaald bedrag in uw hoofd te nemen wat u maximaal uit wilt geven, of laat u leiden door het bedrag dat u maximaal kunt financieren. Indien de dealer er niet mee akkoord gaat kunt u het gerust elders proberen. U kunt dan geld lenen voor een Mini, waarbij u er zeker van kunt zijn dat u niet teveel betaalt en de financiering kunt betalen.

Uitgaven afstemmen

Wilt u graag een nieuwe Mini kopen, maar aan de andere kant ook op vakantie zodra de zomer aanbreekt? Dan is het verstandig om eens te kijken naar de mogelijkheid om geld te lenen. U kunt uw spaargeld voor de vakantie dan op de rekening laten staan, terwijl u toch een nieuwe of gebruikte Mini aan kunt schaffen en u de mogelijkheid heeft om daar binnenkort in weg te rijden. Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en bepaal of u de auto echt nodig heeft, voordat u besluit om een lening af te sluiten voor de Mini.

Geld lenen kost geld

Houd er bovendien rekening mee dat geld lenen altijd geld kost, ook wanneer u een mooie Mini op het oog heeft. U kunt de kosten spreiden over de komende jaren of achteraf sparen, maar dit zorgt er aan de andere kant ook voor dat de auto als totaal uiteindelijk wat meer zal kosten. Bereken de extra kosten voor de Mini en bepaal of het dit u waard is, aangezien u er al sneller gebruik van kunt maken. Vraag vervolgens een krediet aan bij de bank, om na te gaan wat uw mogelijkheden zijn en de Mini wellicht binnenkort te kunnen starten.