Mitsubishi zakelijk

Mitsubishi zakelijk leasen? Maak gebruik van financial lease voor een Mitsubishi, om de auto nu aan te kunnen schaffen en de kosten zakelijk te kunnen spreiden. U betaalt de auto gedeeltelijk af, terwijl u er wel al direct zowel juridisch als economisch eigenaar van kunt worden. Dat betekent dat u de auto op de balans plaatst en u daar als ZZP’er of MKB’er gebruik van kunt maken. Uiteraard kunt u financial lease voor een Mitsubishi gebruiken voor een groot aantal verschillende modellen en profiteren van de fiscale voordelen die er beschikbaar zijn.

Mitsubishi Outlander of Colt

Wilt u financial lease afsluiten voor een Mitsubishi Outlander, of wilt u aan de andere kant gebruik maken van een Colt? Dit laatste model is onder andere goed geschikt voor personeel dat veel op de weg zit, om afspraken te bezoeken. De Outlander biedt u onder andere de mogelijkheid om verschillende goederen mee te nemen, of gereedschap mee te brengen dat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Ga uit van uw behoeften als ondernemer en kies op basis daarvan financial lease voor een Mitsubishi die aansluit bij uw wensen en eisen.

Nieuw of gebruikt

U kunt financial lease voor een nieuwe Mitsubishi gebruiken, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om een gebruikt exemplaar aan te schaffen. Wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kosten zo laag mogelijk uit zullen vallen? Zorg er dan voor dat u een model van een paar jaar oud kiest en dat u rekening houdt met de restwaarde. U betaalt dan een laag bedrag per maand, omdat u de restwaarde aan het eind voldoet door de auto de verkopen. Dit maakt financial lease voor een Mitsubishi tot een aantrekkelijke keuze, die u netto niet eens veel hoeft te kosten.

Fiscale voordelen

U kunt gebruik maken van de verschillende fiscale voordelen van financial lease voor een Mitsubishi. Samen zorgen ze ervoor dat de kosten onder de streep behoorlijk meevallen, terwijl u wel direct weg kunt rijden in een mooie nieuwe auto. Wist u dat u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van investeringsaftrek en dat u de rente die u betaalt kunt aftrekken van de winst? Daarnaast mag u de Btw direct volledig in mindering brengen op de te betalen omzetbelasting. Wat dat betreft vormt financial lease een interessante keuze voor een Mitsubishi, zodat u binnen uw onderneming gebruik kunt maken van een nieuwe of gebruikte wagen.