mobiliteitsbudget maakt auto leasen particulier aantrekkelijk

De mobiliteitsbudget maakt auto leasen particulier aantrekkelijker
Mobiliteitsbudget leaseauto. De regering heeft zich afgelopen tijd gebuigd over het fileprobleem, maar de oplossing mocht maar niet komen. Tot enige tijd geleden het mobiliteitsbudget een grote run nam. Het mobiliteitsbudget houdt in dat werknemers niet meer per se een lease auto krijgen, maar een bedrag per maand dat zij zélf mogen besteden aan hun vervoer van en naar hun werk.
Dit bedrag biedt dus ook de mogelijkheid werknemers zelf een auto te leasen. De werknemer hoeft bij dit auto leasen particulier bovendien geen bijtelling te af te dragen aan de Belastingdienst. Het lost het fileprobleem niet op, maar op deze manier auto leasen particulier is financieel en praktisch gezien heel aantrekkelijk.

Hoe je het ook went of keert Nederland is en blijft een klein land waardoor het wegennet altijd enigszins beperkt zal blijven. Simpelweg meer asfalt biedt geen oplossing. Elk jaar stijgt de aantal weggebruikers en neemt het verkeer op de weg met grote mate toe. Transport stijft en de vraag naar basisproducten blijft ook alleen maar groeien waardoor het wegverkeer alleen maar drukker wordt. De mobiliteit van particulieren en bedrijven is vandaag de dag niet meer weg te denken.