Nissan zakelijk

Nissan zakelijk leasen? Wilt u zakelijk gebruik maken van een nieuwe of gebruikte Nissan? U kunt deze aanschaffen vanuit uw eigen middelen, maar houd er dan rekening mee dat dit uw financiële vrijheid behoorlijk kan aantasten. U dient er in dat geval rekening mee te houden dat uw liquiditeit in gevaar kan komen. Maak gebruik van een financiering om dit te voorkomen, bijvoorbeeld op basis van financial lease. U wordt dan direct economisch eigenaar van de auto, terwijl u aan de andere kant voorkomt dat uw werkkapitaal verloren gaat aan deze investering in mobiliteit.

Zakelijk financieren

U kunt de Nissan zakelijk financieren op basis van financial lease, om de kosten over de komende jaren uit te spreiden. U doet de uitgave direct, met behulp van de lease-overeenkomst. Vervolgens kunt u de Btw direct zelf in mindering brengen op de omzetbelasting en kunt u de komende jaren gebruiken om het gefinancierde bedrag terug te betalen. Gebruikt u de nieuwe of gebruikte Nissan om uw omzet te verhogen, of uw personeel meer mobiel te maken? Dan kunt u de aanvullende opbrengst gebruiken om de kosten te dekken en doet u een uitstekende investering in uw onderneming.

Economisch eigenaar

Of u nu ZZP’er of MKB’er bent, op basis van financial lease voor uw nieuwe of gebruikte Nissan wordt u hier zowel juridisch als economisch eigenaar van. Dit betekent dat u er in kunt rijden wanneer u wilt, maar u de waarde van de auto ook bij het kapitaal in uw onderneming kunt tellen. U zet hier aan de andere kant de lease-overeenkomst tegenover, waardoor u nauwelijks iets merkt van de aanpassing op de balans. U gebruikt de komende jaren om de kosten te betalen en de lease-overeenkomst daarmee af te lossen. U kunt als het ware achteraf reserveren voor een dergelijke investering, waar u al direct gebruik van kunt maken.

Fiscale voordelen

Tenslotte brengt financial lease aan aantal fiscale voordelen met zich mee. U betaalt rente over de lease-overeenkomst, die u in mindering mag brengen op de winst die u maakt. Dit leidt tot een lagere te betalen winstbelasting. Ook de investeringsaftrek zorgt ervoor dat u op de kosten kunt besparen en de netto lasten uiteindelijk mee zullen vallen. Wilt u gebruik maken van financial lease voor uw nieuwe of gebruikte Nissan, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt direct online een aanvraag doen, of eerst meer informatie inwinnen.