Occasion lease tweedehands auto leasen

Occasion lease tweedehands auto leasen
Occasion lease is het leasen van betrouwbare lease occasions die een in een goede verzorgende staat verkeren. Daarnaast voldoen occasion lease auto’s altijd aan de hoogste kwaliteitseisen die in de lease branche gesteld worden. Veelal zijn occasion lease auto’s niet ouder dan drie jaar en hebben zijn weinig kilometers op de kilometerteller staan.

Waarom kiezen voor occasion lease
Veel particulieren, zzp-ers, midden en klein bedrijven kiezen voor occasion lease als leasevorm. De reden hiervoor is uiteraard per groep verschillend. Bij navraag blijkt dat het vooral de voordelen die bij deze leasevorm om de hoek komen kijken de beslissing om te kiezen voor occasion lease makkelijk maakt. Een andere reden waarom men kiest voor occasion lease is om dat het vele male goedkoper is en het leasen van een gloednieuwe auto.

Kortom als u auto wilt aanschaffen, maar niet nodig veel geld wilt uitgeven of niet bij machte bent om een groot bedrag in een keer uit te geven dan is de aanschaf van lease occasions een ideale en gemakkelijke oplossing.

Voordelen van occasion lease

  • lease occasions zijn tot 25% goedkoper dan het leasen van een gloednieuwe auto. Vooral omdat lease occasions geen “hoge” afschrijving meer heeft, kunnen leasemaatschappijen gunstige leasetarieven hanteren.
  • occasion lease contracten hebben een veel korter looptijd en zijn al mogelijk vanaf 12 maanden. Bovendien kernmerken deze contracten zich door de hoge mate van flexibiliteit.
  • aflevering van een occasion lease auto is binnen twee weken en kan op elke gewenst adres worden afgeleverd.
  • gemakkelijke oplossing omdat bij het occasion lease alle financiële aspecten door de leasemaatschappij worden geregeld.
  • Occasion lease auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar en direct beschikbaar.

Prijzen occasion lease
De prijzen van lease occasions zijn gebaseerd op de looptijd van het leasecontract en de jaarkilometrage van de occasion lease auto. Om nog goedkoper uit te zijn is het verstandig om de prijzen van soort gelijke lease occasions met elkaar vergelijken.

Waar kunt u een occasion lease contract afsluiten?
De meeste grote leasemaatschappijen bieden de mogelijkheid aan om een occasion lease contract af te sluiten. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt uit het merk, model, carrosserie, kleur, brandstof en de maximale leaseprijs die u wilt betalen. Krijgt u een overzicht van occasion lease die overeenkomen met de door u gekozen selectiecriteria.

Als u uw favoriete occasion lease auto heeft gevonden kunt u online een offerte aanvragen. Na de verwerking van de offerte wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Waarna het occasion lease contract kan worden afgesloten.

Auto lease particulier raad u aan om meerdere offertes aan te vragen alvorens u besluit een occasion lease contract af te sluiten. Het vergelijken van meerdere occasion lease offertes zorgt ervoor dat u een weloverwogen besluit kunt nemen.