Opel zakelijk

Opel zakelijk leasen? Wilt u zakelijk een nieuwe of gebruikte Opel aanschaffen, maar doet u de uitgave liever gespreid? Maak dan gebruik van financial lease. U zorgt er daarmee voor dat u de auto direct aan kunt schaffen, terwijl u het volledige bedrag nog niet hoeft over te maken. U maakt gebruik van het leasecontract, op basis waarvan u de kosten over de komende jaren kunt sparen. Uiteraard wordt u bij financial lease van een zakelijke Opel wel volledig eigenaar van de wagen en zorgt u bijvoorbeeld zelf voor het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting.

Financiƫle vrijheid

Indien u een Opel zakelijk koopt en gebruik maakt van financial lease kunt u rekenen op een grote mate van financiƫle vrijheid. Dat heeft te maken met het feit dat u het beschikbare kapitaal op een andere manier kunt investeren, terwijl u aan de andere kant een Opel voor uzelf of een van uw medewerkers aan kunt schaffen. U zet de opbrengsten en de kosten eigenlijk mooi tegenover elkaar, door de kosten te spreiden en deze pas te betalen op het moment dat de Opel ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde is.

Restwaarde en maandlasten

Wilt u de Opel zakelijk leasen en deze na bijvoorbeeld 4 jaar graag weer verkopen? Dan kunt u rekening houden met de restwaarde, om de maandlasten lager uit te laten vallen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er 30% van de waarde overblijft, waardoor u die 30% niet mee hoeft te nemen in de financiering per maand. U betaalt dan 70% van de waarde in 4 jaar, zodat u na die periode de mogelijkheid heeft om de auto te verkopen en het restant alsnog af te betalen. Dit maakt het financieel aantrekkelijker om een Opel te leasen en er daarmee voor te zorgen dat u de kosten in de hand kunt houden.

Financial lease

Financial lease is een belangrijk alternatief voor operational lease, waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat u volledig eigenaar wordt van de auto, waardoor u deze op de balans kunt plaatsen. Aan de andere kant kunt u de kosten spreiden en heeft u nog altijd de mogelijkheid om andere investeringen te doen. Bijkomend voordeel van financial lease voor een Opel is dat u zelf kunt opletten of de kosten voor het onderhoud en de reparaties niet te ver op zullen lopen.