Seat zakelijk

Seat zakelijk leasen? Wilt u zakelijk een Seat kopen, het liefst op basis van lease? Kies dan bij voorkeur voor financial lease. U zorgt er daarmee voor dat u de financiële vrijheid kunt behouden, terwijl u daarnaast kunt profiteren van fiscale voordelen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken en financial lease voor uw Seat te overwegen. U zorgt er daarmee onder andere voor dat u een nieuwe zakelijke auto kunt rijden, terwijl het aan de andere kant niet nodig is om uw zakelijke werkkapitaal aan te spreken.

Financiële vrijheid

Het grote voordeel van financial lease voor uw zakelijke Seat is de financiële vrijheid die u kunt behouden. Het is niet nodig om de auto volledig zelf te financieren, u kunt de kosten in plaats daarvan uitspreiden over de komende jaren. Dat betekent dat u de komende maanden de mogelijkheid heeft om nieuwe investeringen te doen, of u ook het komende jaar voldoende financiële ruimte heeft. Dankzij financial lease kunt u de Seat op de balans plaatsen, tegenover de lease-overeenkomst. U betaalt de kosten pas op het moment dat u met de auto de mogelijkheid heeft om meer inkomsten te genereren.

Fiscale voordelen

Daarnaast biedt financial lease voor uw Seat een aantal fiscale voordelen. U kunt bijvoorbeeld direct de Btw in mindering brengen op de omzetbelasting, waardoor de kosten behoorlijk lager uit zullen vallen. Vervolgens kunt u de financieringskosten in de vorm van rente aftrekken van de winst die u maakt. Dit drukt de winstbelasting en zorgt ervoor dat de netto lasten van uw nieuwe Seat relatief laag uit zullen vallen. Het is wat dat betreft de moeite waard om financial lease voor uw Seat in ieder geval te overwegen, aangezien de kans groot is dat het voor u een goede uitkomst biedt.

Financial lease

Financial lease werkt net als een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar is dan specifiek gericht op het zakelijke segment. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, terwijl u de kosten aan de andere kant toch uit kunt spreiden over de komende jaren. U plaats de Seat op de balans en u kunt daardoor onder andere zelf op zoek gaan naar voordelig onderhoud, of een voordelige reparatie. U heeft dankzij financial lease voor uw Seat zelf de touwtjes in handen, terwijl u zich nog geen zorgen hoeft te maken over een grote uitgave of investering in uw wagenpark.