Skoda zakelijk

Skoda zakelijk leasen? Wilt u uw nieuwe Skoda zakelijk aanschaffen, bijvoorbeeld als ondernemer binnen het MKB of ZZP’er? U kunt in dat geval gebruik maken van een aantal fiscale voordelen, waardoor de aanschaf van de auto u netto slechts een beperkt bedrag hoeft te kosten. Daarnaast kunt u er in het geval van een zuinig model zeker van zijn dat u een beperkte bijtelling betaalt, waardoor u of uw werknemers er op een voordelige manier gebruik van kunnen maken. Als ondernemer zorgt u er met financial lease voor uw Skoda voor dat u financieel vrij blijft, bijvoorbeeld om andere investeringen te doen.

Fiscaal aantrekkelijk

Financial lease voor uw Skoda is fiscaal aantrekkelijk, al vanaf het moment dat u overgaat tot de aanschaf. Dat heeft allereerst te maken met de Btw, die u in mindering mag brengen op de omzetbelasting die u betaalt. Vervolgens kunt u gebruik maken van investeringsaftrek en heeft u de mogelijkheid om de betaalde rente in mindering te brengen op de winst. Financial lease voor uw een nieuwe of gebruikte Skoda kan wat dat betreft heel voordelig uitvallen, terwijl u aan de andere kant direct in de wagen weg kunt rijden.

Financieel vrij

Dankzij financial lease voor uw zakelijke Skoda heeft u bovendien de mogelijkheid om andere investeringen te blijven doen. De aanslag op uw werkkapitaal blijft beperkt, omdat u de uitgaven die u doet over de komende jaren uit kunt spreiden. Dat betekent dat u de liquiditeit van uw onderneming niet hoeft aan te tasten, terwijl u aan de andere kant wel kunt investeren in een van de belangrijke bedrijfsmiddelen. Zorg ervoor dat uw werknemers optimaal mobiel zijn, of maak zelf gebruik van de nieuwe of gebruikte Skoda. U kunt er wat dat betreft verschillende kanten mee uit, waardoor u optimaal profijt heeft van uw investering.

Nieuw of tweedehands

U kunt financial lease voor uw Skoda gebruiken om een nieuw exemplaar aan te schaffen, maar u kunt aan de andere kant ook kiezen voor een gebruikte wagen. Bepaal zelf welke auto u wilt financieren en kies voor een jong gebruikt model om de kosten te drukken. Vraag bovendien op voorhand een financiering aan, zodat u weet wat er mogelijk is en u de onderhandelingen met de dealer of verkoper scherper in kunt gaan. U zorgt er op die manier voor dat u de financial lease voor uw Skoda zo scherp mogelijk in kunt zetten, om de kosten in de hand te houden.