Suzuki zakelijk

Suzuki zakelijk leasen? Een Suzuki is zakelijk gezien een interessante auto. Het zijn degelijke modellen, waarmee u bovendien op een representatieve manier voor de dag kunt komen. Wist u dat een aantal van de modellen bovendien heel zuinig is, waardoor ook de kosten voor bijtelling enorm meevallen? U kunt de nieuwe of gebruikte Suzuki natuurlijk aanschaffen uit de eigen middelen, maar pas op dat u daarmee de liquiditeit van uw onderneming niet in gevaar brengt. Bent u ZZP’er of MKB’er? Dan is het minstens zo interessant om eens goed te kijken naar de mogelijkheden van financial lease.

Financial lease

Financial lease vormt de tegenhanger van het meer bekende operational lease. Het grote voordeel hiervan is dat u niet alleen juridisch, maar ook economisch eigenaar wordt. Dit zorgt ervoor dat u de auto op de balans kunt plaatsen en dat deze volledig van u is. U betaalt een scherp bedrag per maand en u zorgt daarnaast zelf voor zaken als het onderhoud, de wegenbelasting, de verzekering en eventuele reparaties. Dit zorgt er onder andere voor dat u op basis van financial lease voor een Suzuki zelf op de kosten kunt letten en vergelijkingen op kunt stellen.

Fiscale voordelen

Daarnaast biedt financial lease een aantal fiscale voordelen, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u de Suzuki voordelig zakelijk kunt rijden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de investeringsaftrek? Deze zorgt ervoor dat uw winstbelasting een stuk lager uit zal vallen. Na de eerste investering blijft u rente betalen, waardoor u ook dat bedrag steeds van uw winst af kunt trekken. Verder kunt u de Btw na de aankoop al direct in mindering brengen op de omzetbelasting, het is niet nodig om dit in stappen te doen. Wat dat betreft vormt financial lease voor uw Suzuki een interessante keuze, waarmee u ervoor zorgt dat er binnenkort een nieuwe wagen voor de deur staat.

Kosten spreiden

Tenslotte kunt u de kosten spreiden, dankzij financial lease voor een Suzuki. U koopt de auto op dit moment, maar dankzij de financial lease overeenkomst is het nog niet nodig om deze af te rekenen. In plaats daarvan gebruik u het geld uit de lease-overeenkomst en betaalt u voortaan iedere maand een bedrag. U kunt de Suzuki op dat moment al gebruiken, om deze bedragen als extra omzet te maken. U zorgt er op die manier voor dat u een goede investering in een auto kunt doen, waar u en uw medewerkers optimaal gebruik van kunnen maken.