Tweedehands auto leasen

Brengt tweedehands auto leasen voordeel?
Een tweedehands auto of occasion leasen is erg gunstig omdat de aanschafkosten van een tweedehands auto erg laag zijn. De leasemaatschappij berekent dit voordeel in kosten door aan u als consument waardoor u zeer voordelig particulier kunt leasen. Een tweedehands auto particulier leasen is mogelijk bij slechts een select aantal leasemaatschappijen.
Deze vorm van particuliere auto lease is zeer aantrekkelijk omdat u tegen een laag leasetarief een auto rijdt, en u alle risico’s van onderhoud en dergelijke bij de leasemaatschappij laat. Alle vaste kosten zitten daarnaast in het leasebedrag verweven, waaronder motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud. Alleen de brandstof tankt en betaalt u zelf.

Een tweedehands auto leasen als particulier is zo goedkoop omdat de aanschafprijs van een tweedehands auto zeer laag is en het grootste deel van de afschrijving al tijdens het eerste leasecontract geleden is. De leasemaatschappij laat u dit voordeel als klant merken in de leaseprijzen.

Occasion lease

Wilt u jonge auto als occasion leasen? Betrouwbare occasions die altijd aantoonbare onderhoudsbeurten hebben gehad kunt u ook voordelig leasen. Voordelen die occasion lease ook kan bieden zijn; kostenbesparing, fiscale voordelen en voor een kortere periode de auto te leasen. De automarkt kan wel een zetje gebruiken en daarom zijn veel occasion handelaren ook begonnen met occasion lease. De grotere autobedrijven bieden ook occasion lease service. Zo kunt u bij u een occasion leasen bij uw vertrouwde garage.