waarom kiezen voor een tweedehands auto leasen particulier

Waarom kiezen voor een tweedehands auto?
Het leasen van een tweedehands auto leasen is een hot item in Nederland. Het biedt vele voordelen, zowel praktisch als financieel. De voordelen van tweedehands auto leasen particulier zijn talrijk. Het eerste waar men meteen aan denkt zijn de kosten. Dat is ook de reden waarom veel mensen kiezen voor het particulier leasen van een tweedehands auto. Tweedehands leaseauto’s zijn tot 25 procent goedkoper dan gloednieuwe leaseauto’s. Nieuwe auto’s hebben een gigantische afschrijving, en dus waardedaling, waardoor de leasemaatschappij dat sterk moet compenseren in haar tarieven.

Tweedehands auto leasen als particulier

Bij elk gerenommeerd leasebedrijf zijn alle leaseauto’s in hun wagenpark in onderhoudt geweest waardoor de auto altijd veilig op de weg kan. Leasebedrijven zijn tevens verantwoordelijk voor de staat van de auto en hebben zij de plicht de auto veilig te laten zijn. Veiligheid staat natuurlijk bovenop voor zowel de particulier lessee. Voordeel van een tweedehands auto leasen is dat u stukken minder betaald in vergelijking met nieuwere leaseauto’s.
Verder bent u vrijwel zeker van het feit dat ex lease auto’s altijd haar onderhoudsbeurten heeft gehad. Lease auto’s staan namelijk altijd onder ‘toezicht’. Wilt u uw auto verkopen dan kunt u ‘ex lease auto’ als extra selling point gebruiken.